SOMMIGEN HOUDEN VAN FIETSEN, ANDEREN HOUDEN VAN WANDELEN

augustus 30, 2008

 

 Rep u naar het Grote Sprookjesbos vooraleer men weer zal inhakken op de democratie… Binnenkort wordt er 5 ha gekapt in het Lappersfortbos! Kom daarom dinsdag 2 september masaal af naar de Burg in Brugge om je ongenoegen over de kap te laten horen. Dit kan de gemeenteraad misschien overtuigen om het bos alsnog volledig te behouden. We verzamelen om 17u15. Breng muziek en vrede.

Affiches en flyers in printkwaliteit kan je downloaden op www.lappersfort.tk 

Stuur deze mail naar iedereen die je kent! Bedankt voor de steun en tot dan.

Recent werden zowel de bouwvergunning voor een weg als voor kantoorgebouwen en loodsen goedgekeurd! Eigenlijk kan men ieder moment beginnen met kappen. Je kan je gsm nummer mailen naar lappersfort@gmail.com indien je verwittigd wil worden als de werken aanvangen. Overdag wordt dan afgesproken aan de brug van Steenbrugge (de groene brug). Dit is de brug aan het einde van de Baron Ruzettelaan, over het kanaal Brugge – Gent. s’Avonds spreken we af om 20h op ‘t Zand in Brugge.

Belangrijk: Voeg het adres lappersfort@gmail.com toe aan je adressenboek zodat je spam-filter een alarmmail (die aan heel veel mensen tegelijk wordt gestuurd) niet in de prullenbak doet belanden. 

In de pers  http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=G8J1VK0N4
http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=25307

http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=25308
http://vbv.be/persberichten/2008/20080729_Persbericht%20VBV_Lappersfort%20en%20Zonevreemd%20bos.pdf
 
(Wedden dat, als het op een dag toch weer misloopt met dat Grote Sprookjesbos men dan nog diezelfde dag de burgervader van het betreffende stadje ’s avonds zal kunnen bewonderen in De Laatste Show?)

4 Reacties naar “SOMMIGEN HOUDEN VAN FIETSEN, ANDEREN HOUDEN VAN WANDELEN”

 1. Falco "Swa" Caudenberg Says:

  Geachte,

  Het moet van mijn hart. Gij hebt moed! Er moet inderdaad komaf gemaakt worden met die burgemeesters in “De laatste show.”
  Ik ben Irakdeskundige en ik kan u zeggen dat het daar geen waar zou zijn. In Irak bestaat er trouwens geen laatste show, ze zijn daar nog aan de voorlaatste. Een waar Amerikanen aan meedoen.

  Met achting,

  Falco

 2. Felix "Swa" De Brouwer Says:

  Geachte,

  Het moet van mijn lever. Gij durft moed! Er moet inderdaad snel komaf gemaakt worden met die burgemeesters in “De laatste show.”
  Ik ben chinoloog en ik kan u garanderen dat het daar geen waar zou zijn. In China bestaat er trouwens geen laatste show, ze zijn daar nog bezig met iets in Tibet (ook zo’n lastige mensen). Maar zij hebben daar geen Amerikanen bij van doen.

  Met achting,

  Felix

 3. Jasper "Swa" Van Belle Says:

  Geachte,

  Schoon gezegd. Iemand moet het zeggen! Die burgemeesters in de laatste show, percies of dat heeft niks anders te doen.
  Ik ben Laatste showdeskundige en ik kan u zeggen dat het daar geen waar zou zijn. Als ze daar wat meer over het Lappersfortbos zouden klappen, dan zouden wij in een andere wereld leven! Maar nu, ge zoudt nog willen dat de Amerikanen er zich mee bemoeiden!

  Met achting,

  Jasper, Maarcha, Nick,, Ynke, Debora, Gerolf en Filip.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: