MAIL MIJ

mei 24, 2017

 

Als Zeus, de oppergod die verscheen in de vorm van een gouden regen, zo stond op een ochtend, met de zon in zijn rug, Dichtertje aan mijn deur. Hij had een dringende vraag voor mij.

Hij was bekaf: zijn nieuwe boek is eindelijk klaar: Het Journaal van de Weemoed. Van voor Nieuwjaar had hij zitten zeggen dat dit boek er zat aan te komen: Het zou verschijnen bij het CEO, Centrum voor Economische Ongehoorzaamheid. Velen begonnen te vrezen dat het om een onbestaand boek en een al evenmin bestaande organisatie. Lees er Het Belgisch Staatsblad/Le Moniteur Belge maar eens op na! Of informeer gewoon bij ceoleuven@gmail.com of op Facebook of op https://ceoleuven.wordpress.com

Dichtertje heeft een wat lang uitgelopen winterslaap gehouden. Hij heeft iets goed te maken. Dichtertje die wereldberoemd is in Leuven wil een Wereldtournee houden. In eigen streek. Hij wil zoveel mogelijk locaties aandoen… Op elke dag van de week… Leefdaal, Bertem, Boortmeerbeek, Zemst, Tervuren, Wilsele, Herent, Heverlee…. en alle andere denkbare plaatsen in de streek krijgen eindelijk de kans zich op de landkaart te zetten!

Het geluk is aan de snelle beslissers. Op dit moment liggen nog alleen de startdatum vast: de rest is braakliggend terrein voor u. Op dinsdag 20 juni staat Dichtertje in de stadsschouwburg voor de lancering van het lezersplatform Leuven Leest. Daarnaast liggen alleen begin en einde vast. De wereldtoer gaat van start op vrijdag 16 juni  (na “Thuis”). In mijn living, en eindigt op 12 juli in… Wijgmaal!

Dichtertje weet dat hij op u kan rekenen. Je hebt waarschijnlijk wel een kamer waar een dichter voor tien, twintig mensen kan komen lezen.  Je kan er een mooie avond van maken met je vrienden, of buren. Alles gebeurt in samenspraak. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bouw mee aan zijn wereldtournee! Haal eens een dichter in huis! Koeler van een BBQ!

Boek nu gratis Dichtertje bij je thuis:  didi.deparis@telenet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: