BOYCOT ALBERT HEIJN

maart 20, 2013

Albert Heijn Nederland

Al een aantal dagen zijn de medewerkers van de distributie-centra van Albert Heijn in staking in de strijd voor een betere CAO. Dit is hun goed recht!

Nadat Albert Heijn eerde deze week al stakingsbrekers inzette om de actie van de medewerkers te ontkrachten, werd vandaag (dinsdag 19 maart) het nieuws bekend dat een chef van één van de Albert Heijn distributie-centra op een staker in is gereden.

Om te laten zien dat we het hier absoluut niet mee eens zijn en om te laten merken dat Albert Heijn de medewerkers van de distributie-centra serieus moet nemen in hun eisen voor een betere CAO, is er een heel gemakkelijke manier om deze medewerkers te ondersteunen!

Boycot de Albert Heijn! Doe geen boodschappen meer bij deze supermarkt tot het moment dat Albert Heijn de staking serieus neemt en om te laten merken dat het absoluut niet kan dat één van de chefs van de distributie-centra op deze medewerker in is gereden! Hoe meer mensen er meedoen, hoe harder Albert Heijn dit in zijn portemonnee voelt!

Boycot Albert Heijn – Ondersteun de stakers!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: