Een hulde aan schrijver Kamiel Vanhole

februari 14, 2012

Spoorzoeken op KULTURAMA:
Een hulde aan schrijver Kamiel Vanhole

In 2008 namen we te vroeg afscheid van de Leuvense schrijver Kamiel Vanhole. Op zaterdag 18 en zondag 19 februari nodigt Jessa Wildemeersch vrienden en verwanten van Kamiel uit in de prachtige leeszaal van de Universitieitsbibliotheek in Leuven om er een hulde te brengen aan het leven en het werk van Vanhole. Wees welkom en laat je onderdompelen in het oeuvre van Kamiel Vanhole.

Theatervoorstelling
Zaterdag 18 februari- 20u30 De Nacht van Margaretha I tekst Kamiel Vanhole I spel Jessa Wildemeersch I cello, harp Seraphine Stragier I harmonium Griet Grypdonck I coaching Sien Eggers

Aperitiefconcert
Zondag 19 februari – 11u tot 13u doorlopend: Fragmenten uit het werk van Kamiel Vanhole door Sien Eggers I Josse De Pauw I Benno Barnard I Charles Ducal I Didi De Paris I Jessa Wildemeersch. Met live muziek van Centsbisous

Locatie: Universiteitsbibliotheek, Ladeuzeplein 1, 3000 Leuven
Info en Reservatie: 016 /300 900 I http://www.kulturama.be

Met je toegangsticket kan je zowel de theatervoorstelling van ‘De nacht van Margaretha’ op zaterdagavond als het aperitiefconcert op zondagochtend bijwonen.

Spoorzoeken (naar de bundel reisverhalen van Kamiel Vanhole ‘De Spoorzoeker’) is een samenwerking tussen les yeux bleus vzw, Agnès Van Emelen, De Stad Leuven en de Universiteitsbibliotheek van Leuven.


http://www.jessa.be


http://www.jessa.be

——————————————————————————–

——————————————————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: