TWEEDE DEEL VAN DE BARBIETRILOGIE

juni 14, 2011

Hier de gewraakte tekst:
Hallo Beste Vriendjes, Een pas uitgelekt schandaal heeft geleid tot een breuk in de relatie van ’s werelds bekendste glamourstel: Ken en Barbie, onze eigentijdse Romeo en Julia.. Barbie, de beroemde pop, laat zich inpakken door het vernietigd regenwoud. Haar vriendje Ken, de geplastificieerde Pinokkio, laat weten dat hij “niks wil met meisjes die zich bezondigen aan ontbossing” en maakte een einde aan de relatie.
Barbies schandalige ontbossingsgewoonte wordt in stand gehouden door haar producent Mattel, die voor haar verpakking papierproducten gebruikt van de beruchte bosvernietiger Asia Pulp and Paper. The APP. APP blijft koolstofrijke bossen en veengronden in Indonesië verwoesten ondanks de vreselijke gevolgen voor het klimaat, bedreigde dieren zoals de Sumatraasanese tijger en lokale gemeenschappen.
Mattel moet een eind maken aan Barbies destructieve gewoonte en onmiddellijk stoppen APP-producten te gebruiken. OK, elke vrouw zeurt al eens, maar het kan toch niet zijn dat Barbie godganse dagen met de zaagmachien door het regenwoud loopt? Moet Ken daarvoor zijn borst waxen? Help Ken komaf te maken met de verwoesters van het Indonesische regenwoud en stuur Mattel vandaag nog een bericht door te klikken. Ja, wij zijn een klik-maatschappij. Klik hier zodat die kliek van Mattel de geplasticiëerde mammezel tot andere gedachten brengen.
Bedankt om hem te blijven steunen – wij houden jullie op de hoogte over dit schandaal,

PS: Stuur deze mail door naar al je vriendjes en vriendinnetjes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: