LEVEND IN HET ANATOMISCH THEATER

juli 22, 2010


Op het snijvlak tussen licht en donker en binnen de beslotenheid van het anatomische theater zullen in de nacht van 31 juli op 1 augustus trakteren Bert Lezy en Didi de Paris u met hun alles ontledende blikken op een feeërieke trip door de stad, de straten, de hoofden. Hierbij zullen ze gebruik maken van oude technologie zoals de toverlantaarn en hoog technologische procedés. Tegen een permanente achtergrond van geluid, beeld en live schilderen door Bert Lezy doet Didi de Paris om 22u, om 23 u en om 00u00 drie keer een korte poëtische interventie.

zaterdag 31 juli Anatomisch Theater, Minderbroedersstraat 50 (tegenover Kruidtuin), Leuven. Bert Lezy permanent van 22u tot 00u30 : Didi de Paris korte ingrepen van 20 minuten. Om 22u-23u-00u00, Deuren open om 21u. Toegang 3 €.

4 Reacties naar “LEVEND IN HET ANATOMISCH THEATER”

 1. janien Says:

  Van het Atomisch in de titel naar het Anatomisch theater in de post: heet dat niet verleiden met taal? Of was het gewoon n woordslippertje? Nee, niet slipje, toch niet. In de Sloggi/Tour-waan van de dag krijgt een mens het nog op de heupen van taal en moraal.

 2. didideparis Says:

  Daze verspreking/verschrijving is enkele en alleen toe te schrijven aan een uitermate uitbundige viering van de nationale feestdag. Bedankt om mij er attent op te maken! & altijd welkon in mijn a/na/tomisch theater!

 3. bert lezy Says:

  Hey Didi, maak je mij mee beheerder van het evenement? Dan kan ik mee promo voeren.
  Of is dat een té onbeheerste voerstreek?

 4. dora Says:

  m 😉 m : f/a/na/tomisch theater? fantastisch!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: