SPECIALE EDITIE: MOBILISATIE!

februari 28, 2008

Het zijn slechte dagen voor de journalistiek. Dat ik nu al geruime tijd naar alle eerlijkheid bericht over de nobele stad Leuven wordt mij niet in dank afgenomen. Zeker niet door een aantal blogheads, intellectueel minderbedeelden, uit mijn geliefde vaderland Kessel-Lo. Omdat zij van mening zijn dat ik mijn eigen gemeente volslagen links laat liggen, zodat zij vrezen dat deze plaats zal wegzinken in de grond, zal verworden tot het Venetië langs de Dijle, het getelevisioneerde muurbloempje op de landkaart, en door toedoen van tal van andere loze en valse argumenten, is er nu een ware hetze tegen mij en mijn blog uitgebroken. Op dit moment, te midden van dit e-mail bombardement kan ik u zeggen dat er een ware blogoorlog uitgebroken is tussen enerzijds de Goeden en anderzijds de Slechten. Alle steun is welkom. Dit is (vooral) een oproep aan alle literaire kanonnen. Frontvorming is nu van het allergrootste belang. Wollen sie den Totalpoesie? Kiest dan partij voor ons en sluit u aan, neemt deel aan onze kruistocht tegen den vijand! Te wapen!

Veldmaarschalk De Paris

11 Reacties naar “SPECIALE EDITIE: MOBILISATIE!”

 1. dv Says:

  Collega’s literatoren, ge weet: het Internet is voor de Gevestigde alsmede Bedachtzame Auteur een Poel des Verderfs waar ge u beter Verre van kunt Houden opdat gij uw Tekstkapitaal zoudt kunnen in waarde Behouden.

  Wat ge misschien nog niet weet: als ge de Goot zoekt die van de Bron van het Kwaad Zelve naar die Poel Leidt, dan hebt ge die HIER gevonden.

 2. didideparis Says:

  Vae victis! Gij, Brutus Vekemansianus! Eenmaal als de troepen uit het Noorden en de troepen uit het Zuiden met u zullen hebben afgerekend, en Kessel-Lo het toneel wordt voor het in der Bijbel beschreven Armageddon, dan zullen wij in gesloten formatie verder door trekken naar Irak. V for Vendetta!

 3. indip.dj Says:

  FIGHT WAR! NOT WARS!
  We’re all punx…..
  Ahum

 4. didideparis Says:

  Crass? Just one of my favorites, Gabba!

 5. mc pvc Says:

  Het getuigt juist van grootmoedigheid dat je vanuit het Cosmisch Communistische Bolwerk Kessel-Lo (CCBKL) toch nog een reminiscentie-project wil starten in maatschappelijk kwetsbare wijken in de nabije dorpen. Het RISO zou fier zijn op u, Didi.
  Keifier.

  mc pvc
  Kuijpersville
  Belgium

 6. didideparis Says:

  Ik weet het, mon cher Mc pvc, met wiens http://www.analoog.be blog ik verder nog nooit misère gehad heb, ik weet het. Er is aan mij een groot planoloog, én maatschappelijk werker verloren gegaan!

 7. didideparis Says:

  Hoe woord? Staan er hier niet genoeg woorden?

 8. mc pvc Says:

  Zoals bij de rappers, Didi.

  (“Do I need to explain everything? Sometimes it’s like I’m VHS and the world’s gone betamax…”)


 9. What if you are blue-ray
  is that okay?
  We are backwards compatible
  or not?

  Quintus

 10. didideparis Says:

  Well’it’s Cool.
  & It’s Haven.
  Cfr. http://www.coolhaven.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: